Lid worden?

Commandovereniging Noord-Holland is een zeer actieve vereniging met een groeiend aantal leden. Gezamenlijk werken wij aan vernieuwing en verjonging. Onze doelstelling is om een aantrekkelijke vereniging te zijn voor jong en oud.

Allen die als commando dienen of hebben gediend bij het Korps Commandotroepen (KCT) kunnen lid worden van onze vereniging. Ook militairen, oud militairen of burgerambtenaren zijn welkom bij ons als buitengewoon lid. Daarvoor moeten zij gedurende tenminste zes maanden behoren of behoord hebben tot het personeel van het KCT of tot een onderdeel van de krijgsmacht dat direct ten dienste staat of heeft gestaan van het KCT.

Regelmatig treden wij naar buiten met diverse activiteiten. Zo wordt er bijvoorbeeld periodiek een regionale Commando contactborrel gehouden. Aan deze contactborrel kan eventueel een andere activiteit worden gekoppeld, zoals een lezing, presentatie, interview etc. Verder organiseren wij onder meer boogschieten, jeu de boules, mountainbike-toeren, stadswandelingen in Noord-Holland en zijn wij bezig met het opzetten van een jaarlijks terugkerende wandelmars in onze provincie. Onze zeer actieve activiteiten commissie heeft echter nog veel meer op stapel staan. Kortom, er gebeurt veel.

Actuele informatie en berichten vindt je op onze Facebook-pagina ‘Cov Noord-Holland’. Zie bijvoorbeeld het verslag van een motortocht dit voorjaar naar het Schotse Achnacarry, de herdenking van 70 jaar Stormschool Bloemendaal en nog veel meer. Het is dus de moeite waard ons hierop te volgen! Tevens plaatsen wij actuele berichten op de pagina van de besloten Facebook-groep ‘oud-collega’s Commando’.

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan door het invullen van onderstaand formulier: