Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Viering 75 jaar Vrijheid

31 augustus

Beste COV NH maat,

De openingsdag van het lustrumjaar ‘Viering 75 jaar Vrijheid’ komt dichterbij. Op zaterdag 31 augustus is de start in Terneuzen en het programma begint vorm te krijgen .

Koning Willem-Alexander zal het lustrumjaar feestelijk openen. Het wordt een groot evenement op het land, het water en in de lucht. De feestelijkheden vinden plaats aan de buitenzijde van de Boulevard rond en bij de haven.

Het Korps zal officieel vertegenwoordigd zijn en op de ‘Vrijheidsboulevard’ komt ook een informatiestand van het KCT.

Het KCT en de Commandostichting zouden graag zien dat er zoveel mogelijk ‘groen’ aanwezig is tijdens die dag.

Tijdens de vergadering van de COVn met het bestuur van De Commandostichting is van gedachten gewisseld over hoe we de groene baret zoveel mogelijk zichtbaar kunnen maken.

Het bestuur van COV Zeeland wil hier graag aan meewerken en roept haar leden op om het KCT (en daarbij onze vereniging) onder de aandacht te brengen.

Voorstel: ieder komt op eigen gelegenheid, evt. middels carpooling, met familie en vrienden, en ‘viert’ de dag op eigen wijze. Draag de groene baret!

Als het programma bekend is, spreken we voor één of twee specifieke programmapunten een verzameltijd en –plaats af, bijvoorbeeld bij de Defensiecontainer, waar ook het KCT aanwezig is, om dan groepsgewijs een plek te zoeken bij het gewenste onderdeel. Tussen het ongetwijfeld in grote getale aanwezige publiek vormt de baret dan een ‘groen eilandje’.

Dit voorstel en verdere informatie wordt ook doorgestuurd naar de zusterverenigingen, die zich desgewenst kunnen aansluiten.

Dit evenement vindt plaats in onze eigen provincie! We weten graag of u er bij bent! Meld u aan bij het secretariaat, we houden u op de hoogte. (covzeeland@korpscommandotroepen.nl )

Ook benieuwd naar wat er gaat gebeuren?

Projectgroep Start viering 75 jaar vrijheid

75jaarvrijheid@zeeland.nl

——————————————————————-
Het KCT ziet graag een grote aanwezigheid van GROEN. Dus kom met je maten naar Terneuzen. Zaterdag 31 augustus! Zet het alvast (vast) in je agenda.
met groene groet,

S. van Willigenburg
secretaris COV NH
https://www.zeeland.nl/over-zeeland/75-jaar-vrijheid-en-slag-om-de-schelde/

Gegevens

Datum:
31 augustus

Locatie

Boulevard Terneuzen
Boulevard
Terneuzen, Zeeland Nederland
+ Google Maps